REPUBLIKA
Zabývám se výrobou macarons (makrónků, makarónků).

Jde o kulaté mandlové pusinky plněné krémem.
Recept pochází z Francie, výrobou těch nejlepších macarons
se pyšní několik pařížských cukrářství,
z nichž nejznámnější jsou Ladurée a Dalloyau.

Správný makarónek má průměr 3-5cm, má skořápku, ale uvnitř je měkký.
Jako náplň se používají různé krémy, které dají makarónku příchuť.
Samotné mandlové pusinky chutnají vždy stejně (jsou z mandlové mouky, cukru a bílků),
barví se potravinářským barvivem a neobsahují lepek.

Makarónky připravuji na zakázku, můžete je ochutnat v bistru FRANZ, na Veveří 14 v Brně.

Na Vaše oslavy a svatby Vám mohu zapůjčit skleněné podnosy na macarons.